Promo

Razoružajte osmehom – Dr Maja RADOVIĆ

Dr Maja Radović – Stomatološka ordinacija za zdrave zube, lepši osmeh i bolje zdravlje – uvek je vama na usluzi. Dođite i ponesite najlepši osmeh, poručuju iz ove poznate ordinacije.

Stomatolozi ove niške ordinacije  imaju vrhunske rezultate kada je u pitanju preventivna stomatologija, estetska stomatologija, ortopedija vilice, mobilna i fiksna protetika, oralna hirurgija, implantologija kao i podmlađivanje lica.

Usled pandemije korona virusa mere bezbednosti i zaštite su dodatno pojačane a tim ove kuće zdravlja brine o svakom detalju.

DR MAJA RADOVIĆ

„Naši stomatolozi bezbedno su opremljeni po svim popisima koji se trenutno sprovode u cilju zaštite zdravlja i pružanja profesionalne usluge. Svakodnevno smo u kontaktu sa našim pacijentima, onima kojima je to potrebno pomažemo i telefonskim savetima. Ipak najveće zadovoljstvo je susret u ordinaciji i kada zajednički rešimo problema koji ih muči“, kažu u ovoj priznatoj stomatološkoj ordinaciji.

Koristeći vrhunsku opremu i materijale, stomatološka ordinacija Dr Maja Radović nudi širok spektar usluga: konzervativni tretman, kanalna lečenja, sve vrste vađenja zuba, operacije na zubima i desnima, beljenje zuba, ugradnja titanijumskih implanata, estetska stomatologija, protetika sa ciljem rekonstrukcije izgubljenih zuba.

PODMLAĐIVANJE LICA – Podmladite se brzo, sigurno, bez ožiljaka i bez bola >>>

    • 3D MEZONITI
    • HIJALURONSKI FILERI
    • PRP – Plazma obogaćena trombocitima
Dr MAJA RADOVIĆ
Stomatološka ordinacija
Vase Pelagića 42
018/214-717 063/8643034
Facebook
www.drmajaradovic.rs

Specijalistička Stomatološka ordinacija Dr Maja Radović nudi sledeće usluge >>>

Dr. Maja Radović
063 864-3034
Dr. Jelena Ćosić
062 723-734
Dr Miloš Zarev
069 599-0252

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close