Merošina

Raspred bogosluženja povodom Uskrsa u azbresničkoj parohiji

U toku Velike ili Strasne sedmice i Uskršnjih praznika, u azbresničkoj crkvenoj opštini, odnosno crkvama u Azbresnici, Sečanici i Krajkovcu biće služene liturgije.

Na Veliki Četvrtak, 25. aprila, u 19 sati u crkvi Svetog Teodora Tirona u Azbresnici obaviće se čitanje 12 strasnih Jevanđelja.

Na Veliki Petak, 26. aprila, u 7 sati i 30 minuta u Azbresnici, a od 9 sati u crkvi u Sečanici, Carski časovi sa iznošenjem plaštanice.

Sveta liturgija povodom Uskrsa 28. aprila, biće služena u crkvi u Azbresnici sa početkom u 7 i 30, u Sečanici sa početkom u 9 sati i u Krajkovcu u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice sa početkom u 10 sati i 30 minuta.

Crkva Svetog Teodora Tirona u Azbresnici

Drugog dana Uskrsa Sveta liturgija biće služena u crkvi Svete Petke u Srčanici sa početkom u 9 sati, a trećeg dana Uskrsa u crkvi Svetog Teodora Tirona u Azbresnici u 9 sati. Sva bogosluženja obavljaće azbresnički paroh, sveštenik Siniša Piljanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com