Ekonomija

Raspisan konkurs za prodaju 90 socijalnih stanova

Gradska stambena agencija u Nišu raspisala je danas konkurs za prodaju 90 socijalnih stanova u ulici Majakovskog, po ceni od 830,5 evra po kvadratu sa uračunatim porezom na dodatu vrednost.

Kako je navedeno u oglasu, u tri lamele na pomenutoj lokaciji prodaje se pet jednosobnih stanova , 50 dvosobnih, 24 dvoiposobna i 11 trosobnih stanova.

Stanovi kvadrature od 40 do 82 kvadrata, a najviše ih je veličine od 52 do 63 kvadrata.

Foto: B.LJ.

Za kupovinu stana mogu da se prijave gradjani koji duže od jedne godine imaju prebivalište na području grada Niša i nemaju rešeno stambeno pitanje, odnosno nemaju kuću ili stan u svojini.

Komisija će bodovati pristigle prijave na osnovu stambenog statusa, odnosno uslova stanovanja, broja članova domaćinstva, zdravstvenog stanja i eventualne invalidnosti podnosioca prijave.

Pravo na kupovinu stana imaće gradjani koji ispunjavaju uslove konkursa i imaju najveći broj bodova.

Rok za prijavu na konkurs je 30 dana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pa oni u konkursu i prijavi za konkurs nigde ne spominju konkurs za kupovinu socijalnih stanova, već konkurs za kupovinu stanova. Kako će neko ko je socijalni slučaj, nezaposlen, invalid, živi kao podstanar, ispuniti uslove za kredit, a pre svega za najmanji stan da izdvoji u kešu 6.500 Eura, 20% učešća i još 1.000 Eura za rešavanje i overu dokumentacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com