Društvo

Raspisan konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade

Grad Niš svake godine, putem Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade, pruža podršku mladima u svim oblastima koje su značajne za unapređenje društvenog položaja mladih, finansiranjem projekata udruženja mladih i udruženja za mlade, saopštili su u gradskoj kući.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade u 2018. godini raspisan je za projekte iz tematskih oblasti u skladu sa ciljevima navedenim u Strategiji za brigu o mladima Grada Niša 2015 – 2020 i Lokalnom akcionom planu za mlade Grada Niša 2015 – 2020.

Ovim putem Komisija za izbor projekata za mlade, Sekretarijat za omladinu i sport i Kancelarija za mlade Grada Niša pozivaju sva zainteresovana udruženja mladih i udruženja za mlade da uzmu učešće u konkursu kako bi kroz realizaciju svojih projektnih ideja doprineli unapređenju položaja mladih i ostvarivanju ciljeva omladinske politike u gradu Nišu.

Prijave na Konkurs dostaviti poštom ili lično na adresu: Sekretarijat za omladinu i sport – Odsek za omladinu, ul. Vožda Karađorđa, br. 16, II sprat, Niš.

Krajnji rok za podnošenje prijava na Javni konkurs je ponedeljak, 30. jul 2018. godine do 15h.

Документацију потребну за аплицирање по Јавном конкурсу можете наћи на сајту Града Ниша, у делу Јавна обавештења, затим Конкурси (www.ni.rs/konkursi/).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com