DruštvoFoto Video ubod

Raskopan regionalni put prema Niškoj Banji, nastavak radova se ne nazire

Gotovo mesec i po dana regionalni put prema Niškoj Banji raskopan je, zbog zamene atmosferskog kolektora.

Jedna traka je zatvorena od sredine septembra, ukazali su Niškim Vestima građani kojima je otežano kretanje Bulevarom cara Konstantina.

Neizvesno kada će radovi biti nastavljeni

“Raskopali su put i od tada ni traga ni glasa ni od radnika, niti se nazire kada će se nastaviti radovi. Jednostavno je ostavljeno tako. Možete sami da se uverite koliko su odmakli radovi”, kažu nezadovoljne Nišlije.

Povodom pritužbi građana odgovor smo potražili kod nadležnih.

Miloš Milošević, gradski većnik zadužen za planiranje, izgradnju, urbanizam i energetiku, kaže da se ne radi o zameni ivičnjaka već o rekonstukciji čitave deonice.

“Postavlja se atmosferski kolektor duž čitavog bulevara, a ovo je samo prva deonica. Radovi su se odužili zbog kašnjenja u isporuci cevi velikog prečnika. Tako da se usmeravanje saobraćaja i nastavak radova očekuju i u daljem periodu”-kaže Milošević.

U Direkciji za izgradnju nisu mogli da nam daju nikakve informacije o radovima, jer je po njihovim rečima za tu deonicu odgovorna republicka direkcija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com