Servisne

Radovi na mreži u ulici Ljube Didića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U SELU POPOVAC

Zbog havarije u selu Popovac, u ulici Dragoljuba Đorđevića 27, vodosnabdevanje je isključeno tokom noći. Zbog radova na otklanjanju havarije, vodosnabdevanje je u prekidu do 15 sati u selu Popovac.

RADOVI NA MREŽI U ULICI LjUBE DIDIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ljube Didića kod broja 18. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u navedenoj ulici.

INTERVENCIJA NA MREŽI U NASELjU ČALIJE

Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Čalije, u ulici Vukašina Mrnjavčevića kod broja 88. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Vukašina Mrnjavčevića.

RADOVI NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebna su raskopavanja u Knez Selu, u ulicama Sv. Ilije i Gradačkoj. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulicama Sv. Ilije i Gradačkoj.

RADOVI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice otiče u šahtu korisnika, potreban iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Malčanskoj kod broja 11. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Malčanskoj.

RADOVI NA MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, potreban je iskop na Mramorskom brdu, u ulici Kralja Vladislava 16. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI JOVANA SKERLIĆA

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Skerlića, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Toplička 4, naselje Medoševac – Veljka Vlahovića 5, selo Popovac – Maršala Tita 3 i 56, Bogdana Blagojevića 18, Jablanička bb, Vase Čarapića 12, Babičkog odreda 60, Milana Mirčića 2, selo Mramor, Svetolika Rankovića 17, Dimitrija Tucovića 130, Bubanjskih heroja II prilaz 22 – III prilaz 11, selo Knežica – Vuka Karadžića 3, Jovana Babunskog 13A i 30, selo Sečanica – vikend naselje, selo Prva Kutina – Crkva – Alekse Šantića 19, naselje Niška Banja – Carigradska 65, naselje Suvi Do – Vasilija Vase Stankovića 9, selo Mezgraja – Maršala Tita 22, Donje Međurovo – Koste Pavlovića 26, selo Paljina, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com