Sport

Radnički nastavlja da ulaže u fudbalsku školu. Novo osvetljenje, uskoro i potpuno nove svlačionice za decu

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički nastavlja realizaciju projekta stvaranja boljih uslova za rad i trening mladih igrača u sopstvenoj školi fudbala. Poseban fokus je na poboljšanju infrastrukture na terenima koje koriste svi polaznici škole, kao i prvotimci kluba.

Klub je, iz sopstvenih sredstava, sada postavio reflektore i osvetlio i pomoćni teren sa prirodnom travom, te je sada čitav kompleks spreman za održavanje trenažnih aktvnosti u večernjim časovima.

Foto: FK Radnički Niš

Pored toga, sam teren se redovno održava – nedavno je podsejan, aerizovan, presvučem slojem zaštitnog peska i pripremljen za korišćenje tokom čitave sezone.

Foto: FK Radnički Niš

Klub najavljuje i skori završetak radova na dve potpuno nove svlačionice za decu iz fudbalske škole sa kupatilima i tuš kabinama, kao i prostorije za teretanu.

Foto: FK Radnički Niš

„Poboljšanje uslova za trening i ulaganje u fudbalsku školu i sve mlađe selekcije kluba prioritet je Uprave kluba i kompletnog rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevim. U klubu su uvereni da će samo na taj način mladi talenti ostati u Nišu i učiniti klub jačim i konkurentnijim. Radnički želi da se deca i mladi ljudi bave sportom u adekvatnim uslovima i zato ulaže u obnovu ovog trening centra, koji je dugo bio u jako lošem stanju i potpuno zapušten, a već sada dobija sasvim drugačiji izgled“, navode u saopštenju.

Foto: FK Radnički Niš

Iz rukovodstva kluba najavljuje se nastavak radova na infrastrukturi i daljem poboljšanju uslova za trening i takmičenje dece na Čairu.

Foto: FK Radnički Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button