Sport

Radnički “juriša” na Bačku

Niški Radnički odmeriće snage sa ekipom OFK “Bačka” u meču 15. kola Super lige Srbije. Utakmica se igra 3. novembra u 16 sati na stadionu u Bačkoj Palanci.

“Sigurno nas tamo čeka jako teška utakmica, na vrućem terenu. Ja dobro poznajem igrače Bačke, ima tu dosta kvaliteta, imaju brze kontre, igraju često preko krila, koji lako mogu da vas kazne ukoliko ne uđete nu meč onako kako treba. Mi zato moramo da budemo oprezni i da imamo isti imperativ kao i oni”, kaže Lalatović.

Trener Nišlija neće moći da računa na sve igrače.

“Grbić se oporavio od povrede i konkurisaće sa mesto u prvom timu. Mitrović i Saša Stojanović su povređeni, a meni je posebno žao što ne mogu da računam na Stojanovića, čiji bi nam individualni kvalitet puno pomogao na teškim terenima za igru, kao što je ovaj u Bačkoj Palanci. Babić se povredio protiv Mačve, pa će i on preskočiti ovo gostovanje”, rekao je Nenad Lalatović, trener Radničkog.

Radnički je trenutno na drugoj poziciji tabele sa 31 osvojenim bodom, pružajući odlične partije na terenu, dok tim Bačke jeste na 12. poziciji sa 13 bodova koliko imaju još i Mačva i Zemun.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com