Sport

Radnički gazi sve pred sobom: PALA I BAČKA

Niški Radnički savladao je sa 2:0 ekipu OFK „Bačka“ u meču koji je odigran u 15. kolu Super lige Srbije.

Bačka je već u drugom minutu imala najbolju moguću priliku da dođe u vođstvo, ali Mićić nije uspeo da realizuje penal pošto je šutirao preko gola.

Izabranici Nenada Lalatovića su potom preuzeli inicijativu, ređali šanse ispred golmana domaćih Zogovića i rešili ovaj meč rešili 120 sekundi, pogocima u 36. i 38. minutu.

Najpre je Lazar Ranđelović u svom stilu probio odbranu Bačke po krilu, proigrao Haskića, a ovaj je preciznim udarcem sa 15 metara postigao svoj šesti prvenstveni gol, za 0:1.

Samo dva minuta kasnije dosuđen je slobodan udarac za Nišlije na 20 metara od gola. Loptu je uzeo Stanisavljević i sjajnim šutem savladao nemoćnog Zogovića, za konačnih 0:2.

U nastavku su oba tima imala nekoliko dobrih situacija, ali je Radnički rutniski odradio posao i upisao nova tri boda.

Naredni meč Nišlije igraju u gostima 10. novembra kada se sastaju sa Proleterom u Novom Sadu. Proleter je u ovom kolu izgubio od Crvene zvezde sa dva gola razlike i trenutno se nalazi na petoj poziciji sa 23 boda.

OFK BAČKA- FK RADNIČKI 0:2; Glavni sudija: SIMOVIĆ Novak

OFK BAČKA: Zogović, Gavrić, Grabež (od 69. Spremo), Ilić, Jovanović, Makarić, Mićić, Mladenović, Pantić (od 78. Čeković), Radinović (od 46. Đorić), Šubert.
FK RADNIČKI: Ristić, Pankov, Crnomarković, Stanković, Todorovski, Bondarenko, Drinčić (od 57. Noma), Damnjanović, Ranđelović, Stanisavljević (od 67. Jovanović), Haskić (od 81. Nikodijević).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com