EkonomijaPromo vesti

Radna mesta u Nišu – Infostud

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno ima nešto više od 170 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Krajem februara meseca, primetan je porast broja firmi koje tragaju za diplomiranim ili master farmaceutima.

Potreba za radnicima u sferi prodaje, pogotovo terenskim prodavcima, nikada ne jenjava, te i krajem februara veliki broj firmi i dalje traga za za svojim „pravim trgovcem“.

Oblast programiranja i IT tehnologije je uvek popularna, iako manje nego početkom meseca, i dalje postoje firme koje traže programere, java developere i IT stručnjake.

Među oglasima za posao izdvaja se nekoliko firmi koje traže elektro i mašinske inženjere.

Za eksperte stranih jezika, engleski i nemački su najtraženiji, kako u onjaln školama, tako i u firmama na raznim pozicijama.

Fabrike su raspisale oglase u kojima traže radnike na mašinama.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button