Društvo

Put prema Kamenici u problemu; Iz Direkcije stiže privremeno rešenje

Sugrađaninu koji je prethodnih dana pokušao da se automobilom odveze do izletišta Kamenički vis u okolini Niša, na putu se isprečio veliki problem. Rupa koja se nalazi na sred puta koji vodi do Kamenice uvalila je i ovog vozača u probleme.

Nakon što se čitalac obratio našem portalu sa svojim problemom, Niške Vesti kontaktirale su Direkciju za izgradnju grada, iz koje poručuju da su preduzeli prve korake ka njegovom rešavanju, ali da o narednim ne odlučuju oni.

“U pitanju je stari vodovod Kamenice, njihov privatni, seoski vodovod, koji nije u vlasništvu Grada. Odatle je naišla voda koja je razmekšala podlogu i napravila ovaj problem. Potrebno je da oni reše taj vodovod i moraće to da urade sami. Mi smo poslali ekipu danas da se reši tog blata i zameni materijal šljunkom, tako da će se to srediti privremeno i ostaje da ovaj problem reše oni koji su za to nadležni.” ispričao je Nebojša Lović, direktor Direkcije.

Apelujemo na nadležne da ovaj problem što pre reše, dok se ne desi da još neki automobil pretrpi sličnu štetu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com