Hronika

Pune ruke posla za Hitnu pomoć – u četiri udesa osmoro povređenih

Lekari niške Hitne pomoći imali su u toku jučerašnjeg dana pune ruke posla zbog četiri saobraćajna udesa u kojima je osam osoba lakše ili teže povredjeno.

Lekari Hitne pomoći najpre su juče nešto pre 10 časova zbrinuli ženu (51) i muškarca (28) koji su povredjeni u sudaru taksi vozila i “juga” u Ulici Dimitrija Tucovića, a potom u podne pešaka koji je oboren u naselju 9. maj.

„U sudaru u Ulici Dimitrija Tucovića žena je zadobila povrede grudnog koša, muškarac povrede glave, a pešak povredu ruke. Svi oni su prebačeni u Klinički centar na dalju dijagnostiku i lečenje“, kazali su u Hitnoj pomoći.

U sudaru “golfa” i kamiona sa prikolicom na Bulevaru cara Konstantin kod Brzog Broda, juče oko 13,45 sati, povređeni su vozač golfa (74) i njegova saputnica (80) i hitno su prebačeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Poslednji udes u toku jučerašnjeg dana zbog kojeg je intervenisala Hitna pomoć dogodio se u 23,30 sati na kružnom toku kod Stop Šopa.

„Prilikom izletanja vozila sa kružnog toga i udaranja u saobraćajni znak povredjena su dva muškarca i jedna žena. Muškaraca(40) sa povredom ruke i grudnog koša Hitna pomoć je prebacila u Urgentni centar na dalje lečenje, dok su žena (80) i muškarac (74) zbrinuti na lucu mesta“, naveli su u Hitnoj pomoći.

Lekari te ustanove apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezniji i istakli da maltene nema dana bez udesa zbog kojih moraju da intervenišu ekipe Hitne pomoći.

Pročitajte još:

Povređena žena u sudaru Yuga i taxi vozila

Povređena žena u sudaru Yuga i taxi vozila

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com