EkonomijaPromo vesti

Prvi niški hotel na svetskom skupu iz oblasti kongresne industrije

Najveći svetski skup iz oblasti kongresne industrije pod nazivom “Imex 2019” ove godine održava se u Frankfurtu od 21. do 23. maja. Preko 4.100 izlagača pokušaće da odgovori zahtevima budućih organizatora, a okupilo se i preko 3 i po hiljade najvećih kupaca i DMC profesionalaca koji će potražiti svoje nove destinacije za organizovanje predstojećih događaja.

“Svake godine postavljamo nove ciljeve i standarde za svoje sajmove i jednako za sve naše učesnike, kupce i izlagače, pa se ni ovaj maj u Frankfurtu neće razlikovati. Znamo da je to ono što je ovoj industriji potrebno i ono što ona očekuje od sajma IMEX. Bilo da je to više iskustvenih koncepata, veće izlaganje tehnologije, više mentorstva i prilika za povezivanje ili jednostavno više trendova i uvida od strane stručnjaka. Mi se zalažemo za pružanje snažnog, merljivog odgovora na vreme i trud koji ljudi ulože kada dođu na IMEX”, objašnjava Carina Bauer, generalni direktor IMEX grupe.

 

Foto: Tami Residence

U okviru skupa “Imex 2019” nalazi se i štand Srbije koji okuplja najveće hotele iz naše zemlje. Među njima je i niški hotel Tami Residence, što je prvi put da jedan niški hotel predstavlja grad Niš kao kongresnu destinaciju i otvara novo poglavlje u turističkoj ponudi grada.

Prepoznat od strane Kongresnog biroa kao potencijal na jugu Srbije, staće rame uz rame sa velikim hotelskim lancima kao što su Hyatt, Hilton, Mona, MK mount resort.

“Želimo da predstavimo jug Srbije kao novu kongresnu destinaciju potencijalnim klijentima. Imamo mnogo toga da ponudimo, počevši od bogatog hotelskog sadržaja, pa preko divne prirode koja nas okružuje, manastira i mnogih istorijskih znamenitosti”, kaže menadžment hotela Tami Residence koji će pokušati da odgovori zahtevima potencijalnih klijenata iz celog sveta i dovede ih u Niš jedinstvenom ponudom koju pruža.

Zanimljivo je da Niš nikada nije bio ucrtan u evropsku mapu MICE industrije, što je vrlo hrabar poduhvat našeg jedinog kongresnog hotela na jugu Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com