Sport

Propratne aktivnosti Kupa Radivoja Koraća u organizaciji GO Medijana

Naš grad ovih dana trese prava “košarkaška groznica” jer već sutra počinje finalni turnir Kupa Radivoja Koraća u hali Čair, a u skladu sa tim Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana u saradnji sa KSS i RKSIS organizovaće dodatne aktivnosti koje će pratiti ovaj turnir.

U petak, 16. februara sa početkom u 12 sati, u Konferencijskoj sali hotela “New City” biće održana tribina pod nazivom “Aktuelni momenat u seniorskoj košarkaskoj reprezentaciji Srbije”.

“Na tribini će govoriti naš poznati trener Jovica Antonić, trener u stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije, stručnjak koji je niškoj javnosti poznat po tome što je imao značajan udeo u razvoju niške muške klupske košarke. On će posetiocima pokušati da približi sve ono što je bitno u srpskoj reprezentaciji, a zahvaljujući čemu naš nacionalni tim osvaja najviša odličja i kada na prvenstvo ode sa slabijim sastavom od onog koji šira javnost očekuje.” kaže iz Kancelarije za mlade Maja Živković.

Kancelarija za mlade GO Medijana obezbedila je i ulaznice za polufinalne utakmice kao poklon najboljim muškim ekipama na „Medijana Sport festu 2017“ (basket, srednje škole).

“Ulaznice će podeliti predsednik GO Medijana Nebojša Kocić, u subotu u Sali skupštine opštine. Kao specijalno iznenadjenje, pobednicima Medijana Sport Festa smo pripremili i druženje sa pojedinim košarkašima Crvene zvezde i Partizana.” poručuju iz Kancelarije.

Za vreme trajanja Kupa Radivoja Koraća, u Obrenovićevoj ulici kod TC Forum biće postavljena FAN ZONA. U Fan zoni će gradjani Niša moći da se zabave i uživaju u iznenadjenjima kompanije RODA, a takodje ce biti izložen i trofej “Žućkova levica” sa kojim će naši sugrađani moći da se slikaju. U neposrednoj blizini biće postavljen KSS shop, sa kompletnim asortimanom košarkaške opreme reprezentacije Srbije.

Fan zona će raditi u sledećim terminima:

15.2.- od 12h do 20h
16.2.- od 10h do 20h
17.2.- od 10h do 20h
18.2.- od 10h do 20h

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com