Društvo

Profesor fizičkog predložen za direktora Lutkarskog pozorišta

Odbor imenovanje predložio, a odbornici će na današnjoj sednici, između ostalog, raspravljati i o imenovanju profesora fizičkog vaspitanja za v.d. direktora Lutkarskog pozorišta.

Među pedloženima za direktore niških javnih preduzeća, nalazi se Miljan Milenković, koji je po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja. Kako nema sumnje da će zbog većine u Skupštini verovatno biti izglasan, njegovo postavljenje veoma diskutabilno zbog njegove nekompetentnosti za vršenje funkcije direktora Lutkarskog pozorišta.

Na to su upzorili i predstavnici opozicije danas u Skupštini, prilikom obraćanja novinarima. Po njihovim rečima bigrafije mnogih kandidata ne zadovoljavaju kriterijume.

“Najtragičnije je to što smo mi predloge dobili danas pred samu sednicu, ali smo sigurni da za nijih nećemo glasati”-rekao je Miodrag Stanković iz niškog DS-a.

Branislav Jovanović takođe, nije iznenađen predloženim kandidatima, jer se kako kaže to dešavalo i ranije, a ima takvih predloga i danas.

“U Direkciji za izgradnju predložili  za nadzorni odbor poljoprivrednog inžinjera iz Svrljiga, nije taj slučaj usamljen”-zaključio  je Jovanović.

Kako se čulo na Odboru za imenovanje, ovakvo rešenje je iznuđeno, jer nijedan od dva kandidata, koja su se prijavila na konkurs, nisu ispunila predviđene uslove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com