Servisne

Produžetak radova u Niškoj Banji

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA MREŽI U NASELjU GORNjI KOMREN

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornji Komren, u ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića.

POPRAVKA KVARA U ULICI STEVANA NEMANjE

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stevana Nemanje, kod brojeva 1 – 3. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Nemanje.

PRODUŽETAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 69/a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U SELU ČAMURLIJA

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u selu Čamurlija, u ulici Vojvode Dobrnjca bb, kod trafoa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Čamurlija.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Vinogradarskoj 8, Niškoj 76, Drugoj Nišavskoj 19. Popravke po šahtama obavljaju se i u ulicama: Proleterskoj 2, Janisa Janulisa 64, Knjaževačkoj 74a, Derokovoj 54, Patrisa Lumumbe 2, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 18, Despota Đurđa 8a, Gornja Vrežina – Vojnika Jordana Stojanovića 7 i Generala Koste Protića bb, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com