Društvo

Privode se kraju radovi u ulici Kosovke devojke

Rekonstrukcija ulice Kosovke devojke u Panteleju završena je, sada predstoji rekonstrukcija trotoara, a u Direkciji za izgradnju grada kažu da će i to biti završeno za desetak dana. U ovom preduzeću ističu da će do kraja godine u Nišu biti rehabilitovano između 50 i 60 km saobraćajnica u gradu.

“Ono što smo obećali stanovnicima Panteleja da ćemo nakon dve trećine završenih radova, završiti i ovu jednu trećinu od Pantelejske ulice do Somborskog bulevara ovim smo ispunili. Ostalo je narednih dana da se završe trotoari, popločavanje behaton pločama i ulica će izgledati sasvim drugačije na zadovoljstvo ljudi koji u njoj žive”, rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Nebojša Lović ističe da se nakon završetka ove mašine sele u Nišavsku ulicu, u kojoj će takođe sa desne strane i neki nedostajući trotoare sa leve biti zavšeni. Trotoari će biti završeni i u ulici Voje Rinčića.

Ove ulice će već za vikend biti otvorene za saobraćaj.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com