Društvo

Prijem upravnika stambenih zajednica iz Ulice Pariske komune u Gradskoj opštini Medijana

Nedostaju parkinzi, potrebna rekonstrukcija ulice

Ulicu i trotoare u Ulici Pariske komune potrebno je što pre rekonstruisati kako ne bi bili plavljeni tokom kiša i bezbedni za pešake, jedan je od zaključaka sastanka predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića sa upravnicima stambenih zajednica iz ove ulice.

Predsednici Skupština stanara Pariske komune 15 i 17 ukazali su i na nedostatak parkinga za stanare, potrebu da se staze pored ovih zgrada poprave, jer su dotrajale i nebezbedne, posebno za majke sa kolicima i osobe sa invaliditetom. Potrebno je i više drveća poseći i orezati, jer ugrožavaju bezbednost građana.

Građani su istakli izuzetnu saradnju sa opštinom Medijana, uz napomenu, da su pomoć koju su dobili iskoristili na najbolji mogući način i da su im ulazi jedni od najlepših u gradu. Predsednik Nebojša Kocić rekao je da će opština kao i do sada biti servis građanima u okviru svojih nadležnosti, i naglasio da će svi zahtevi biti preneti nadležnim gradskim službama, kako bi ulica u kojoj se i nalazi Uprava opštine Medijana dobila novi izgled.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com