Promo

Previše dobro da bi bilo bačeno – NJUPPA APLIKACIJA

Još uvek dobra i kvalitetna hrana se može sačuvati od bacanja i pritom uštedeti novac: To je koncept NJUPPA aplikacije. Sve više preduzeća u Nišu i ostalim gradovima Srbije učestvuje u ovom projektu.

Svake godine u Srbiji se baci blizu 250.000 tona hrane kojoj nije istekao rok trajanja i koja je i dalje jestiva, ova statistika može da se promeni uz samo jedan klik – NJUPPA KLIK.

Ko želi da spasi ovakvu hranu, to može učiniti vrlo jednostavno. Preko „NJUPPA“ mobilne aplikacije, učesnici mogu krenuti u akciju spašavanja hrane. Bez obzira da li je ta hrana blizu isteka roka trajanja, ili možda nije bila dovoljno pogodna za izlaganje ili jednostavno ima previše iste vrste zaliha – ono što je još uvek dobro ne treba da završi u kanti za smeće, to je princip ove aplikacije.

Sve je više registrovanih lokala i prodavnica hrane u Nišu, a i u ostalim gradovima na teritorijama Srbije, koji učestvuju u ovom konceptu. Aplikacija omogućava preduzećima kao što su pekare, restorani, poslastičarnice, kafići, hoteli i supermarketi da prodaju svoj višak hrane po sniženoj ceni korisnicima aplikacije u blizini, koji lično dolaze u objekat da preuzmu svoje korpe.

Korpa iznenađenja je ono što potrošači kupuju preko platforme. Pošto većina prodavnica ne može da predvidi šta će ostati na kraju dana, potrošači ne mogu tačno da znaju šta će biti sadržaj korpe. Sadržaj može varirati iz dana u dan i uvek će biti iznenađenje za kupca.

Pogledajte kroz par primera sa slikama kako izgledaju NJUPPA korpe iznenađenja i otkrijte šta sve možete dobiti za samo 379 RSD dok pritom pomažete u spašavanju planete!

Preuzimanje aplikacije sa Google i Apple prodavnice je potpuno besplatno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com