Hronika

Preminula porodilja teško povredjena u udesu, beba životno ugrožena

Porodilja S.B. koja je teško povredjena u udesu u udesu kod Prokuplja, preminula je danas u 18 časova u Kliničkom centru u Nišu.

“Reanimacija je trajala pola sata i lekari su učinili sve kako bi spasili pacijentkinju, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa”, kazali su u Kliničkom centru.

Prema rečima nadležnih u KC Niš, beba tragično nastradale S.B. i dalje se nalazi u teškom stanju, ali je stabilnih životnih funkcija. Porodilja S.B. i njena beba teško su povredjene u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila na putu ka Prokuplju, u selu Gornja Stražava. Vozilo marke “mercedes” nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivne prešlo je na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom “citroen” prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica.

Nesrećno nastradala S.B. bila je u devetom mesecu trudnoće, tako da su lekari morali hitno da je porode na Ginekološko-akušerskoj klinici. Zbog težine povreda ona je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, a njena beba zbrinuta je na Klinici za dečje interne bolesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com