Hronika

Preminula devojka teško povređena u udesu na Bulevaru Nemanjića

U niškom Kliničkom centru danas je preminula Jovana P. (25) iz sela Žitorađa, opština Vladičin Han, koja je teško povređena 21. novembra u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru Nemanjića.

Do udesa je došlo oko 00.30 sati na raskrsnici na Bulevaru Nemanjića, nedaleko od pijace Krive Livade, kada se devojka koja je upravljala vozilom „BMW“ vranjskih tablica, sudarila sa automobilom „folksvagen“ niške registracije koji je vozio M.G. (20). Od siline udara vozilo „BMW“ bilo je skroz smrskano, pa su devojku morali da izvlače vatrogasci.

Ona je imala brojne i veoma teške povrede, i preminula je uprkos naporima lekara KC Niš.

Protiv vozača „folksvagena“ biće podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je ustanovljeno da je za volanom bio u alkoholisanom stanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Da li se devojka sudarila sa folksvagenom ili je folksvagen, prošavši na crveno, udario Bmw… Čitam vest i zvuči kao da je devojka krivac, a ne pijanac od 20 leta koji se trkao na bulevaru projurio na crveno

  2. Tako je, Stevane. Sve nešto neodređeno pišu. Ako novinari neće da pišu istinu, mi u komentarima hoćemo.

  3. On je u nju udario.. Bog da joj dušu oprosti a njemu da trune do samrti u zatworu bez wode i hleba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com