Društvo

Premijera filma „Prvih 100 godina ORL službe u Nišu“ producenta Olivera Paunovića na tv Zona Plus

Premijera filma “Prvih 100 godina ORL službe u Nišu” producenta Olivera Paunovića biće prikazana danas, 21. oktobra na televiziji Zona Plus sa početkom od 20.30 sati.

U filmu je predstavljlen čitav istorijat razvoja ORL službe u Nišu, koja danas ima svoju kliniku u zasebnoj zgradi u okviru Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Foto: Dr Dušan Milisavljević

Lekari specijalisti i medicinske sestre koji su čitav radni vek proveli u radu sa pacijentima na upravo ovoj Klinici, ne skrivaju zadovoljstvo da su deo ovako velike priče vezane za srpsku otorinolaringologiju koja u bitnom segment ima veliki potencijal i podršku iz Niša i od niških ORL stručnjaka.

Prikazani su i vrhunski aparati sa kojima danas rade ovi lekari. Dobra saradnja sa klinikama u regionu takođe krasi rad niške ORL klinike, a to detaljno objašnjavaju direktori ostalih klinika u okruženju. Neizostavni su i brojni međunarodni uspesi ove Klinike koja tačno 23. januara naredne godine proslavlja čitav vek rada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com