DruštvoSport

Predstavnici fudbalskih klubova sa teritorije GO Pantelej gledali film o Draganu Panteliću. Promociji prisustvovao i legendarni golman

U velikoj sali Gradske opštine Pantelej premijerno je predstavljen film posvećen legendarnom golmanu Draganu Panteliću, pod naslovom „Broj 1“, urađen u City Produkciji.  Ovaj dokumentarni sadržaj otkriva  brojne, do sada nedovoljno poznate priče o ovom vrhunskom sportisti, reprezentativcu, jedinstvenom i zanimljivom čoveku iz našeg kraja.

Premijeri za odabranu publiku, koju su činili predstavnici svih fudbalskih klubova sa urbanog i seoskog područja Gradske opštine Pantelej, prisustvovali su Dragan Pantelić, producent Oliver Paunović i reditelj Vladimir Ristić.

“Velika mi je čast što je ovakva jedna fudbalska legenda meštanin naše Gradske opštine, iz obližnjeg sela Malča, i još veće zadovoljstvo što smo imali prilike da učestvujemo u izradi dokumentarnog filma o njegovom životu i njegovim sportskim uspesima. Zato smo po prvi put napravili ovakvu prezentaciju u Skupštinskoj sali GO Pantelej, pozvali smo predstavnike svih fudbalskih klubova da pogledaju ovaj dokumentarni film”, istakla je predsednica Nataša Stanković i dodala da opština izdvaja značajna sredva i ulaže u promociju opštine kroz kulturi i kroz razne sportske aktivnosti.

Pantelić je istakao da ovaj film nije samo priča o njegovom životu, već inspiracija za našu decu koja se bave sportom.

“Film će im pokazati da neko može i iz manjeg kluba i manjeg mesta da dođe do vrha. Ovaj film će biti inspiracija mladima da ostanu u Nišu. Ja sam mogao da idem u razne klubove bivše Jugoslavije, nisam nigde otišao… kasnije u inostranstvu. Sa ove distance možda mi je malo krivo što nisam nastavio da igram još par godina, vrlo sam mlad sa 32 godine prestao da igram fudbal”, rekao je Pantelić.

Producent Oliver Paunović ističe da je ovo sedmi film koji je radila City Produkcija.

Promocija filma “Broj 1” u GO Pantelej

“Uspeli smo da film o Draganu Panteliću izdamo i na DVD zahvaljujući opštini Pantelej. Ovo je film o legendi grada Niša, jedna fenomenalna priča o tome kako jedan čovek iz malog grada može da postigne veliki uspeh”, kazao je Paunović.

Pantelić je na promociji poručio mlađim generacijama da nema lepše stvari od fudbala. “Drugi misli o tebi, drugi te vodi, plaća putovanja, a na njima je samo da žive zdravo i igraju fudbal”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com