Društvo

Predsednik Skupštine Grada doc. dr Boban Džunić posetio Specijalnu školu uoči Savindana

Srpska pravoslavna crkva sutra slavi dan svog utemeljivača, a od polovine 19. veka Savindan se slavi i kao školska slava.

Uoči Savindana prvi čovek niškog parlamenta posetio je Specijalnu školu sa domom učenika “Bubanj” i Niški kulturni centar gde su zaposleni obeležili krsnu slavu.

Učenici Specijalne škole “Bubanj” priredbom uz porodicu i prijatelje obeležili Svetog Savu. Činu sečenja kolača prisustvovao je i niški vladika Arsenija, a uz vladiku su u publici bile i Nišlije iz javnog i poliičkog života grada.

Predsednik Skupštine Grada doc. dr Boban Džunić još jednom je podsetio na važnost brige o najmlađima i njihovim porodicama u situacijama kada im je pažnja potrebnija nego ostaloj populaciji.

Nakon priredbe u Specijalnoj školi “Bubanj” doc. dr Džunić prisustvovao je i sečenju kolača i u Niškom kulturnom centru gde su zaposleni obeležili krsnu slavu.

Baš zbog svoje kulturno-prosvetne misije koju ima NKC je svoju slavu obeležio u krugu prijatelja, saradnika sa kojima sarađuje tokom čitave godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com