Promo vesti

Precizni rezultati u najkraćem roku – poliklinika Human

Kada govorimo o zdravlju, ono što je najvažije je da ga sačuvamo i da smanjimo rizik od bolesti i problema, ali ukoliko dođe do stanja u kojem nam je zdravlje narušeno, ono što je tada najvažnije je da se prepustimo sigurim rukama.

Poliklinika Human u Nišu postoji već 10 godina a u tom periodu u potpunosti je zadobila – i opravdala, poverenje svojih sugrađana.

Pre godinu dana otvorena je i ćerka poliklinike Human – poliklinika Humano, koja takođe nimalo ne zaostaje u kontinuitetu rada i kvaliteta.

Prepustite se nekome čije će dugogodišnje iskustvo i kontinuitet u radu pomoći da se osećate bolje.

Laboratorija poliklinike Human akreditovana je po svetskim standardima. Poliklinika Human i poliklinika Humano su u mogućnosti da pacijentima pruže celokupnu medicinsku uslugu.

Poliklinika HUMAN
Bul. Dr. Zorana Ðinđića 15
018/538-889
018/538-890
060/23-02-023
FaceBook
www.poliklinikahuman.rs

Što je veoma važno,  poliklinika Human i poliklinika Humano poseduju najsavremenije medicinske aparate i svojim pacijentima pružaju potpuno tačne i precizne rezultate u najkraćem roku.

U okviru poliklinike Humano otvoren je Kabinet za dojku koji poseduje najsavremenije ultazvučne i kolordopler aparate, a pregled na aparatima prate najeminentniji stručnjaci iz oblasti radiologije i onkologije.

Takođe, poliklinika Humano je jedina u regionu koja poseduje najsavremeniji 3D automatski ultrazvučni skener dojke koji potpuni bezbolno i bez ikakvog štetnog zračenja detektuje milimetarske promene na tkivu dojke, od površine bradavice do rebarnih kostiju.

U okviru poliklinike Human postoji i Centar za dijetetiku, gde je moguće radite testove na netoleranciju i intoleranciju hrane, dijete, merenje na najsavremenijem inBody analajzeru.

Ukoliko se odlučite za usluge iz oblasti hirurgije, podsećamo Vas da još uvek traje akcija 10% popusta na estetsku hirurgiju (do kraja decembra).

Uz najsavremeniju opremljenost laboratorija, stručno osoblje i dugogodišnje iskustvo u radu, laboratorije Human svojim pacijentima pružaju precizne, sigurne i pouzdane rezultate ispitivanja.

Dobro došli u polikliniku HUMAN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com