Promo vesti

Praznike provedite uz „Gurmanovu tajnu“ i u Vašem domu

Gurman – asocijacija na dobro jelo, specijalitete i uživanje u hrani! Kada Vam pravi gurman spremi obrok, to postaje nezaboravno iskustvo, jer svaki od njih ima neku svoju malu tajnu kojom začini svako jelo koje dotakne.

U restoranu „Gurmanova tajna“ porodica Zlatanović već skoro deceniju pruža Vam vrhunski kvalitet usluga, koji se ogleda u ljubavi prema poslu, brigom o zadovoljnim gostima i velikim izborom najraznovrsnijih jela i probranih pića.

Gurman i u Vašem domu

Sva jela i specijalitete koje možete naći u restoranu „Gurmanova tajna“ mogu stići i do Vašeg kućnog praga. Spremljena pre samo nekoliko minuta, topla i lepo aranžirana jela brzim keteringom mogu se naći na stolu u Vašem domu.

Ukoliko želite da Novu godinu provedete u kućnom ambijentu, okruženi svojim najbližima, Gurman će za Vas spremiti Vaša omiljena jela i doneti Vam do vrata doma, a na Vama je samo da uživate i lepo se provedete!

U restoranu “Gurmanova tajna” imate jedinstvenu priliku da uživate u tradicionalnim jelima i nezaboravnim specijalitetima.

Iz jelovnika posebno se izdvajaju gulaš od divljači, tradicionalna teleća glava, rebarca u kajmaku i jagnjeća sarmica.

Takođe, ono što morate probati je jagnjeće i teleće pečenje pod sačem, kao i vrhunski roštilj!

GURMANOVA TAJNA
Trg Republike 2, Niška Banja
018/4549207
Facebook
www.gurmanovatajna.rs

 

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button