Promo

Pravo je vreme da se otarasite celulita i spremite za leto – START ODMAH!

Prvi prolećni sunčani dani i nešto više temperature, naterali su dame da izvade odloženu letnju garderobu iz ormara i ponesu kratke lagane suknje i bermude.

Da li smo mi žene zaista u ovom trenutku spremne da otkrijemo i svoje nedostatke, naravno kada je izgled kože u pitanju?
Na ovo pitanje retko će vam iskreno odgovoriti prava dama… zato, prionimo na posao i spasimo šta se spasiti da…

Tokom zimskih meseci često se doda po koji kilogram i to se odmah pozna, naravno prvo na koži. Postane naborana, krta…puna celulita. Neki statistički podaci govore da se u svakom trenutku sa celulitom bori oko 90% žena. Ali Vi danas nemojte da brinete o brojkama ako je pred vama rešenje – Ukloniti celulit sa butina i ostalih delova tela preparatima koji su upravo namenjeni za ovaj problem kože.

Razloga zašto se pojavljuje celulit ima mnogo, ali najbitniji su genetska predispozicija, nezdrava i masna ishrana, pušenje, manjak fizičke aktivnosti. Logično je, ako povedemo računa o životnim navikama imaćemo više uspeha u borbi sa celulitom. Međutim, samo to, često nije dovoljno.

Uz prave preparate imaćete savršeno glatku kožu. Fitogal Vam omogućava da budete sami svoj kozmetičar kod kuće.

Anticelulit Gel

Anticelulit Gel predstavlja efikasnu, unapređenu formulu koja svoje delovanje zasniva na snažnim efektima sinergističke kombinacije kofeina i ekstrakata đumbira, divljeg kestena, ruzmarina i bršljana. Ovaj sistem ubrzava ćelijski metabolizam, smanjuje masne naslage, stimuliše mikrocirkulaciju u koži i pomaže reoksigenaciju tkiva. U cilju ublažavanja izgleda „pomorandžine kore“ kože zahvaćene celulitom, neophodna je svakodnevna primena.

Još jedan od efikasnih načina za uklanjanje celulita je i masaža, pogotovo ako se izvodi uz određena ulja.

Bioaktivno Anticelulit ulje

Bioaktivno Anticelulit ulje za masažu je preparat izražene efikasnosti koji kombinuje efekte aromaterapije sa efektom ekstrakta bršljana, standardne komponente kod tretmana celulita. Usled toga, relaksira telo i opušta ga od stresa, a istovremeno popravlja stanje periferne mikrocirkulacije i stimuliše razgradnju masnih materija čime umanjuje izgled “pomorandžine kore” kože zahvaćene celulitom. Visoka aktivnost ovog preparata može se registrovati razvojem prijatnog osećaja zagrevanja i blagog peckanja na mestu primene – posledica uspešnog delovanja na perifernu mikrocirkulaciju. Za postizanje efekta neophodna je svakodnevna primena masažom.

Fitogalovu anticelulit kremu i ulje, ali i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com