Promo vestiZdravlje

Pravilnom ishranom do zdravlja i lepote

Izbor odgovarajuće dijete i načina ishrane u današnje vreme, u kojem smo zatrpani raznim informacijama, često deluje kao nimalo lak posao. Čitanje saveta i iskustava drugih, može trajati unedogled. Ako vam se i učini da ste pronašli idealnu dijetu za vas, nema garancije da će takav univerzalni plan ishrane biti podjednako delotvoran i u vašem slučaju.

Pa kako onda pronaći pravi način, idealnu dijetu, idealni plan ishrane za sebe, bez nuspojava i posledica po zdravlje, i da li je to uopšte moguće?

Svakako da je moguće, i mnogo je jednostavnije nego što ste možda pomislili.

Poliklinika Longa Vita i njen Longa Vita Aesthetica centar nude Vam zaokruženi program koji obuhvata laboratorijsku analizu, test intolerancije na hranu, nutricionističko savetovanje i pravljenje individualnog plana ishrane za svakog pacijenta ponaosob.

Uz neophodnu “krvnu sliku”, svakome ko se odluči za ovaj program dostupno je i, u ovom delu Srbije jedinstveno, “Bicom” testiranje intolerancije na hranu koje se radi na preko dvesta namirnica. Na osnovu ovog sveobuhvatnog testiranja dobijaju se precizne informacije o tome koja je vrsta hrane odgovorna za eventualno usporavanje metabolizma, gomilanje kilograma, ali i loše raspoloženje i neprijatni osećaj nadimanja. Ovaj test intolerancije na hranu najsavremeniji je način dijagnostike bez uzimanja krvi i čekanja na rezultate, što ga čini pogodnim kako za odrasle i tako i za decu.

Nakon dijagnostičkog dela sledi nutricionističko savetovanje sa iskusnim stručnjacima u ovoj oblasti, gde se na osnovu dobijenih rezultata, ali i u razgovoru sa pacijentom, dolazi do odgovarajućeg i najefektnijeg individualnog plana ishrane.

Primena rezultata iz testa intolerancije na hranu, isključivanje namirnica koje ne odgovaraju organizmu, zdrava i odgovarajuća ishrana koja ubrzava metabolizam, daju vidljive rezultate već nakon mesec dana, uz sjajan unutrašnji osećaj balansa i zadovoljstva.

Osnova celog procesa jeste pomoć organizmu da se oslobodi viška kilograma na prirodan način, bez povratnog „jo-jo“ efekta i nuspojava koje se mogu javiti kod restriktivnih dijeta ili prilikom korišćenja „sumnjivih“ preparata.

Longa Vita poliklinika
Učitelj Tasina 9a
018/307-251
069/11-22-358
FaceBook
LongaVita.rs

Zbog toga Vam Longa Vita nudi svoj program prirodnog i zdravog mršavljenja zasnovan na modernoj dijagnostici, savremenim znanjima i iskustvu. Dostupna Vam je celokupna usluga, koja se sastoji od laboratorijske analize krvi, testa intolerancije na preko 200 namirnica, nutricionističkog savetovanja i izrade individualnog plana ishrane, po izuzetno povoljnoj ceni. Moguće je i analizu krvi uraditi u nekoj od državnih zdravstvenih ustanova, o trošku zdravstvenog osiguranja, a potom uz umanjenu cenu nastaviti sa dijagnostikom u našoj poliklinici.

Iskustva dosadašnjih pacijenata koji su svoju „životnu transformaciju“ započeli testom intolerancije na hranu su naša najbolja preporuka. O svojim iskustvima u borbi sa viškom kilograma , i uspehom koji je započeo upravo testom intolerancije na hranu, govorile su javno i mnoge naše poznate ličnosti poput kompozitorke Leontine Vukomanović, dizajnera Zvonka Markovića, pevačice Nede Ukraden.

Ipak, ono što mi želimo jeste da nam vašu priču ispričate vi, a onda da priču o našem zajedničkom uspehu na vašem putu kad dobrom izgledu i zdravlju, sa zadovljstvom podelite sa drugima.

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.917545529991!2d21.893778415975195!3d43.31598547913426!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b1cd1650fd%3A0x41f80c88befe7960!2zVcSNaXRlbGogVGFzaW5hIDlhLCBOacWh!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1500976642701″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com