Promo vesti

POŽURITE! Ona čeka da joj pokažete koliko ste zaljubljeni

Dan Zaljubljenih, 14. februar, slavi se u mnogim zemljama kao praznik zaljubljenih i praznik prijateljstva. Tada parovi razmenjuju nežne poruke, crvene ruže koje su simbol strasti, ali i poklone kao dokaz ljubavi. Zlatara Stanimirović je svoju novu kolekciju posvetila svima koji su zaljubljeni.

 

Šta se nikada ne menja, kada se sve ostalo menja? Naravno, ljubav.

 

Za Dan zaljubljenih Zlatara Stanimirović pripremila je specijalnu kolekciju koja je namenjena upravo onima koji su zaljubljeni, koji se vole i onima koji se spremaju da stanu na „ludi kamen“.

 

U ovoj specijalnoj kolekciji nalazi se veliki izbor zlatnog i srebrnog nakita sa motivima ljubavi, kao i brendovi kao šro su “Spark”, “Insieme” i drugi. Kolekcija sadrži sve komade nakita kojima možete ljubljenoj ženi pokazati svoja najdublja osećanja: prstenje, privezke, minđuše, narukvice i ogrilice.

 

I to nije sve.

Svaki zaljubljeni par koji odluči da u Zlatari Stanimirović kupi verenički prsten ili burmu i pošalje fotografiju prstena na fejsbuk stranicu ove zlatare, dobija besplatne palačinke za dvoje u obližnjem City kafeu, jer i ljubav je slatka.

Uživajte u svojoj ljubavi iz unikatni nakit Zlatare Stanimirović i zapamtite: ljubavni poklon ne može da bude dat, on čeka da bude primljen.

Tel: +381 18 225 399

www.zlatarastanimirovic.rs,
facebook: Zlatare Stanimirović

Opširnije na portalu
CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com