Hronika

Povređena jednogodišnja beba na Bulevaru Nemanjića

Na Bulevaru Nemanjića jutros oko 8 i 40 povređena je jednogodišnja beba kada je na pešačkom prelazu vozilo udarilo u kolica koja je gurala detetova majka.

Beba je od siline udarca ispala iz kolica i udarila glavom o beton.

Očevici kažu da je žena pokušala da pređe ulicu, kada je na kolica naleteo automobil.

Dežurna doktorka Hitne pomoći Verica Božić kazala je da su i beba i majka prebačene u Urgentni centar, pošto je i majka zadobila povrede kuka i kolena.

“Dečak (1) primljen na Kliniku za dečiju hirurgiju. Nakon pregleda neurohirurga i sve neophodne dijagnostike, utvrđeno je da dete nema neuroloških ispada i hiruških povreda. Ima oguljotine po licu. Nakon ultrazvuka abdomena utvrđeno je da nema evidentnih povreda unutrašnjih organa. Dečak je svestan i stabilnih vitalnih parametara. Dete ostaje na Klinici za dečiju hirurgiju radi daljeg praćenja”, saopšteno je iz UKC – a.

Iz policije su Niškim Vestima kazali da je beba primljena u UKC sa lakšim telesnim povredama, prema navodima UKC – a. Uviđaj je u toku.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com