Hronika

Potraga za Monikom proširena i na sela kod Svrljiga

Danas će biti deveti dan potrage za Monikom Karimanović i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, a sve oči porodice, prijatelja, ali i gradjana čitavog juga Srbije uperene su u šume i sela na području izmedju Knjaževca i Svrljiga gde Malčanski berberin najverovatnije skriva devojčicu.

Tragovi na terenu pokazuju da otmičar stalno menja lokaciju i da za skrivanje koristi šume i napuštene seoske kuće.

Upravo u podrumu jedne takve kuće u svrljškom selu Miljkovcu pronadjeni su poslednji tragovi- jorgan, ćebe i ostaci hrane.

U potrazi je juče učestvovalo oko 500 policajaca i žandarma i oko 100 lovaca i dobrovoljaca, a očekuje se da broj lovaca danas bude značajno veći jer su subota i nedelja inače dani kada lovci odlaze u lov.


Majka nestale devojčice Aleksandra Karimanović zamolila je putem društvenih mreža obezbedjivanje autobusa, jer se porodici javio veliki broj humanih ljudi koji žele da krenu u potragu, ali ne mogu jer nemaju prevoz.

Narodni poslanik iz Svrljiga Milija Miletić najavio je putem društvenih mreža da će meštani Svrljiga, pre svega lovci, izvidjači i planinari, danas organizovano krenuti u potragu za devojčicom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com