Društvo

Postavljeni novi dečiji mobilijari na tri lokacije

JKP Mediana postavila je tri dečija mobilijara, na Trgu Pavla Stojkovića, u Ulici Maksima Gorkog u blizini nekadašnjeg “Niš ekspresa” i u Parku Svetog Save.

Vrednost ovih mobilijara je oko dva miliona dinara. Prema rečima Dragoslava Pavlovića, direktora JKP “Mediana” za postavljanje dečijeg mobilijara izabrane su tri lokacije na kojima imanajviše dece ili gde se deca najčešće okupljaju da bi se igrala.

Pavlović je naglasio da su prilikom postavljanja mobilijara poštovali sve propise i standarde kako bi se obezbedila potpuna sigurnost dece tokom igre.

Bezbednost najmlađih na ovim igralištima osigurana je i postavljanjem gumene podloge ispod ugračaka.

“Sve je urađeno po propisima, imamo ateste za igračke, dobili smo i saglasnost Sekretarijata za planiranje i izgradnju za postavljanje i poštovali smo sve standarde za zaštitu dece”, rekao je Dragoslav Pavlović.

On je naglasio da će postavljanje dečijeg mobilijara na izabranim lokacijama u gradu da se nastavi i u novoj godini. Dodao je da će i stari mobilijar biti zamenjen novim dečijim igračkama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com