Servisne

Postavljanje zaštitne pešačke ograde

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na sanaciji kvarova na javnom osvetljenju u ulicama: Kalač brdo, Starca Vujadina, Svetopreobraženska, Miodraga Petrovića Čkalje, Borisa Krajgera i Dositeja Obradovića u naselju Deveti maj, na Trgu kralja Aleksandra i u selu Mramor.

Po prijavi građana radiće se na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju na teritoriji GO Pantelej.

U planu je sanacija vertikalne saobraćajne signalizacije u Proleterskoj, Vojvode Putnika i na kružnom toku na Trošarini, postavljanje zaštitne pešačke ograde i prateće vertikalne saobraćajne signalizacije u Gornjoj Toponici, kao i pripremni radovi tj. iskop temeljnih jama za postavljanje zaštitne ograde na Vizantijskom bulevaru prekoputa Lidla.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dve godine molimo da nam se zamene sijalice u vikend naselju Crvenica ( to je kod kafane mali vikend, pa ka Nišu, pošto ju malom vikendu zamenili rasvetu). I pored svih molbi i intervencija ništa nije uradjeno. Valjda smo mi nebitni. Možda će se smilovati da i nama zamene. Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com