Društvo

Postani i ti deo organizacije “Pet minuta za tebe”

U cilju osnaživanje mladih kroz organizovanje aktivnosti i događaja humanitarnog, edukativnog, ekološkog, sportskog i kulturnog karaktera, studentkinje Ekonomskog fakulteta u Nišu Jovana Ilić i Miljana Mitrović osnovale su organizaciju “Pet minuta za tebe”.

 

Članovi ove organizacije mogu postati osobe od 15 do 30 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koje žele da rade na razvoju svojih talenata i veština kroz mentorstvo i rad sa drugim mladim ljudima i organizacijama.

 

,,Pet minuta za tebe” je nevladina i neprofitna omladinska organizacija koja je osnovana radi ostvarivanja ciljeva u oblasti brige o mladima i njihovog doprinosa razvoju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, mentalnog zdravlja, ekologije, preduzetništva, kulture i sporta”, objašnjavaju.

Organizacija nudi mogućnost svojim članovima da se kroz brojne sektore (Marketing, Brending, HR, Logistika i drugi) upoznaju sa procesom organizacije događaja i realizacije projekata.

,,Pet minuta za tebe” ima nameru da pomogne mladima da se karijerno razviju uz ohrabrujuće i podržavajuće okruženje. Pruža im pomoć prilikom razvoja njihovih znanja i veština, pronalaženja pravih aktivnosti za razvoj lične karijere i međusobnog umrežavanja”, kažu organizatori.

Organizacija ,,Pet minuta za tebe“ nudi mogućnost i osobama iznad 30 godina koje su profesionalne u oblasti kojom se bave, da kroz našu organizaciju postanu mentori našim članovima i prenose im svoje znanje kroz radionice, edukacije i rad jedan na jedan.

 

Sedište organizacije je ,,Deli“ prostor za kreativno delovanje koji se nalazi na adresi Davidova 2a.

Organizacija je namenjena mladima koji su svestrani, bez predrasuda, spremni da prihvate različit karakter svojih vršnjaka i koji poseduju timski duh.

 

 

Prijave su otvorene do 1. maja.

Formular za prijave: https://cutt.ly/yFELRiq

Instagram: @5minutazatebe

Mejl: 5minutazatebe@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com