Društvo

Posle “Sladoleda” rekla je DA! (VIDEO)

Na maloj sceni niškog Narodnog pozorišta posle sinoćnje predstave „Sladoled“, koja sve više ubire simpatije publike različitih generacija, dogodila se još jedna.

Ova nema reditelja. Nju je režirao život, a priredio Stefan Ristić iz Niša svojoj devojci Milici.

Nakon završetka jedne pozorišne iluzije i aplauza upućenim glumicama predstave Sladoled, pred prezadovoljnom publikom odigrao se još jedan, stvarni čin: Stefan je zaprosio Milicu! Na maloj sceni, veliki trenutak za dvoje mladih ljudi, kojima želimo sve najbolje u daljem zajedničkom životu.

Tako su zaokružena dva divna događaja u Narodnom pozorištu, koje na čelu sa direktorom, Spasojem Ž. Milovanovićem, izražava veliko zadovoljstvo učestvovanjem u ovakvom činu., saopštilo je niško Narodno pozorište.

O “Sladoledu”

Predstava „Sladoled“ reditelja Spasoja Milovanovića, rađena po tekstu Mira Gavrana, je komedija o životu i iz života koji svaka gledateljka i svaki gledalac poznaje.

Glumice Ivana Nedović i Neda Nedović Tekinder uzbudljivo, duhovito i uverljivo vode publiku kroz kazivanja o sudbini majke i ćerke, od dana ćerkinog polaska u vrtić i majčinog prvog dana na poslu, pa sve do dana u staračkom domu. Jedna za drugom nižu se scene o ljubavi, ženama, muškarcima, porodici, deci…

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com