Politika

Poslanici vladajuće većine iz nerazvijenih opština glasali protiv predloga da se poveća budžet Ministarstva za razvoj nerazvijenih opština

Narodna poslanica stranke Sloboda i pravda Jelena Milošević kazala je danas da poslanici vladajuće većine koji dolaze iz nerazvijenih opština NISU glasali za predlog da se poveća budžet Ministarstva za razvoj nerazvijenih opština.

Umesto da se bore za svoje gradove i komšije u 44 nerazvijene opštine za koje je vlada izdvojila manje od 400 miliona dinara, oni su odlučili da glasaju onako kako to traži njihova stranka i to na zvonce, rekla je ona.

“Da narod razume, poslanici vladajuće većine iz Gadžinog Hana, Svrljiga, Knjaževca, Kladova i drugih nerazvijenih opština NISU prihvatili moj predlog da se budžet za razvoj nerazvijenih opština poveća za milijardu dinara. NISU glasali za izgradnju novih vrtića, industrijskih zona, kanalalizacije, vodovoda, asfaltiranje puteva, renoviranje zdravstvenih ustanova…”, ističe.

Ona kaže da će nastaviti da se bori za zaboravljene ljude u opštinama koje ne interesuju ni vladu ni poslanike većine.

“Nastaviću da se borim za jugoistok Srbije, koji ostaje bez ljudi i koji će, bez pomoći države ostati pust”, zaključila je ona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com