Kultura

Posetioce ovogodišnjeg “Svetosavskog sajma knjiga” očekuju veliki popusti

Oficirski dom, od 28. februara do 6. marta, biće, po treći put, mesto održavanja tradicionalnog “Svetosavskog sajma knjiga”.

Cena ulaznice biće 50 dinara, dok je organizovana poseta za osnovce i srednjoškolce besplatma.

Kako najavljuju organizatori 16. “Svetosavskog sajma knjiga” Medivest KT, posetioce ove godine očekuju brojni izdavači, ali i veliki popusti.

“Cena ulaznice će biti tradicionalno 50 dinara, a na većem broju štandova ulaznica će moći da se iskoristi za dodatni popust (od 50 dinara) za kupljenu knjigu. Popusti na svim štandovima će biti od 30% do 70%, poručuju organizatori.

Ovogodišnji sajam će otvoriti aktuelni laureat nagrade “Stevan Sremac” Vule Žurić, a sklopu sajamskih dešavanja biće i promocije novih naslova, tako da će promocije imati i Slaviša Pavlović, Vanja Bulić, Nele Кarajlić i drugi.

Organizatori dodaju da će na sajmu, biti oko 30 učesnika iz cele Srbije, između ostalog biće prisutni i Laguna, Vulkan i drugi veći izdavači.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com