Promo

Posebna ponuda Crédit Agricole banke namenjena prosvetnim radnicima

Beograd 14.05.2021. U prethodnom periodu velikih izazova sa kojima smo se susreli, osim na medicinskim, veliki pritisak bio je i na prosvetnim radnicima, da pokažu snagu i nastave savesno da rade svoj posao. Oni su zaista uspeli u tome i pokazali koliko brinu o našoj budućnosti. Zbog toga smo mi za njih kreirali posebno povoljnu ponudu proizvoda. Osim beskamatnih kredita sa rokom otplate do godinu dana kreirali smo posebnu ponudu za gotovinske kredite, sa dužim rokom otplate i kamatnim stopama: NKS od 5%, a EKS već od 5. 34%.

„Za nama je godina promena i izazova. Svi smo morali da se prilagođavamo novonastaloj situaciji i uslovima za rad. Ali među onima kojima su se uslovi i sredstva za rad možda najviše promenili, a ciljevi ostali potpuno isti su – prosvetni radnici. Nastava u školama menjala je svoju formu, ali oni su bili prinuđeni da pronađu način da u kakvom god obliku ona bude – ima podjednak uspeh. Uprkos svim izazovima, oni su nastavili savesno da rade svoj posao i brinu o našoj budućnosti. Zbog toga smo mi rešili da im se zahvalimo kroz posebno povoljnu ponudu naših proizvoda“, izjavio je Raško Tomašević, rukovodilac Divizije za marketing i komunikacije, Crédit Agricole Srbija.

Na primer, za keš kredit u iznosu od milion dinara na period otplate od 60 meseci, NKS će za prosvetne radnike biti 5%, a EKS 5,79% na godišnjem nivou, uz mesečnu ratu od 18.871,23 dinara. Dok za duži period otplate, od 71 mesec, mesečna rata biće 17.242,39 RSD, a NKS 7% i EKS 7,89%. Osim gotovinskih kredita, posebni uslovi važe i za auto kredite, kao i stambene kredite.

Za više informacija:

Raško Tomašević
Jovana Namovski
064/ 8363 552

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara.Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com