Promo

Do nove opreme i mehanizacije uz pomoć Crédit Agricole banke

Crédit Agricole banka i ove godine, zajedno sa Ministarstvom privrede Republike Srbije,pruža podršku malim i srednjim preduzećima u nabavci nove opreme. Ovo je četvrta godina partnerstva kojepreduzećima omogućava izuzetno povoljne uslove za kreditiranje nove opreme i mašina, uz bespovratna sredstva države koja čine 25% investicije.

„Crédit Agricole podržava sve inicijative koje imaju za cilj da pomognu i ubrzaju dalji razvoj privrednika, odnosno privrede. To je razlog što smo već godinama partneri Ministarstva privrede u sprovođenju Programa podrške malim i srednjim preuzećima. Da se u donošenju ovakvih strateških odluka vodimo potrebama naših klijenata i da smo pouzdan partner govori u prilog podatak da je prošle godine svaki treći zahtev za dodelu sredstava države realizovanpreko Crédit Agricole banke“, ističe Jožef Nađ,rukovodilac za poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima i član Izvršnog odbora, Crédit Agricole banke.

Programom podrške je predviđeno da se planirana investicija finansira od 25% bespovratnih sredstava iz budžeta Republike Srbije, uz  učešće od 5% iz sopstvenih sredstava  i ostalih 70% povoljnim kreditom Crédit Agricole banke. Bespovratna sredstva iznose minimalno 500.000 dinara do maksimalno 5.000.000 dinara.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji je država obezbedila je ograničen pa zainteresovani već sad mogu podneti zahtev u nekoj od poslovnica Banke.

Za više informacija:
Raško Tomašević
Jovana Naumovski
064/ 83 63 552

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara.Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com