Servisne

Popravka mreže na putu za Donje Vlase

Voda na ulici, nužan je iskop na putu za Donje Vlase u ulici Dragana Lukića bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Dragana Lukića kao i delu puta za Donje Vlase.

Popravka kvara u Knjaževačkoj  ulici

Voda na travnjaku, potreban je iskop u Knjaževačkoj ulici kod broja 195. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Knjaževačke ulice kao i delu Matejevačkog puta.

Intervencija u selu Lalinac

Kvar na spojnici servisnog ventila, potrebno je raskopavanje u selu Lalinac u Niškoj ulici kod broja 90. Zbog popravke priključne veze, moguć će prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Lalinac.

Popravka mreže u selu Krupac

Voda na površini, potreban je iskop u centru sela Krupac, kod javne česme. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Krupac.

Intervencija u selu Velepolje

Voda na površini, potreban je iskop u selu Velepolje, u ulici Vojnika Darka Bjelobrka bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Velepolje.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama Koste Stamenkovića 33, Trg Učitelj Tase 1A, Rentgenova bb – Mlekopromet, Novopazarska 8, Starine Novaka 10, Ljube Didića 10, Novosadska 1C, Dimitrija Tucovića 10, Gabrovački put II deo 32 i 41, u naselju Gornji Matejevac – Vase Čarapića 4 – Aleksandra Karađorđevića 29, u selu Gabrovac – Pobede 76 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na pomenutim lokacijama.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione  mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulici Sime Dinića (Novo Selo).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com