Servisne

Popravka kvara u Takovskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA MREŽI U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda sa ulice otiče u kuću korisnika, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Matice Srpske kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Matice Srpske, ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U TAKOVSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Takovskoj ulici, kod broja 4a. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Takovskoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U SELU POPOVAC

Voda sa ulice otiče u šahtu, nužan je iskop u ulici Vojnika Milovana Jovanovića kod broja 59. Zbog radova na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

POPRAVKA KVARA U SELU JELAŠNICA

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Pančićevo sokače kod broja 35. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Jelašnica.

RADOVI U SELU MILjKOVAC

Voda izbija na površinu i puni šahtu, vršiće se radovi na otklanjanju curenja kod mosta u selu Miljkovac. Zbog radova na vodovodnoj mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Miljkovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Ćurlina, na bul. Sv. Cara Konstantina 72, Dimitrija Tucovića 64, naselje Suvi Do – Vićentija Beševića 1, Beogradskoj bb, naselju Medoševac – Maršala Tita 52, 7. Juli 2, Trg Republike 53, Nišavske gradine 26, Srbinjskoj bb, u selu Gornji Matejevac – Obilićevoj 41 – Karićevoj 13 – Vodovodskoj 1 , Petra Aranđelovića 107, Voždovoj 14, Milovana Krstića 1, Školskoj 14, Janisa Janulisa 64, Knjaževačkoj 74a, Derokovoj 54, u naselju Gornja Vrežina – Vojnika Jordana Stojanovića 7, Videna Jovanovića 16, Božidara Miljkovića 12, u naselju Gabrovac – Prvomajskoj 23, u Niškoj Banji – Jovana Popovića 2 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com