Servisne

Popravka kvara u naselju Nikola Tesla

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu:

 

POPRAVKA KVARA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Devet Jugovića na kraju ulice. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Devet Jugovića kao i na prostoru naselja Nikola Tesla.

POPRAVKE KVAROVA U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, neophodna su dva iskopa u selu Mezgraja, ispred mosta i u Jastrebačkoj ulici kod broja 20. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Mezgraja.

INTERVENCIJA U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Trg Republike kod broja 1. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru naselja Medoševac.

POPORAVKA KVARA U SELU POPOVAC

Voda sa ulice odlazi u šahtu, nužan je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 57. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Popovac.

POPRAVKA KVARA U NASELjU GABROVAČKA REKA

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gabrovačka Reka, u ulici Mihajla Filipovića kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru naselja Gabrovačka Reka.

POPORAVKA KVARA U SELU GABROVAC

Voda na površini, neophodan je iskop u selu Gabrovac, u ulici Pobede kod broja 111. Zbog popravke priključne veze, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Pobede kao i na prostoru sela Gabrovac.

POPRAVKE KVAROVA U KNEZ SELU

Voda na ulici, potreba su dva iskopa u Knez Selu, iznad klanice i prema izletištu. Zbog popravke ulične mreže, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na navedenim lokacijama kao i na prostoru Knez Sela.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Kovanlučka 20, Novo Selo – Dr. Save Petrovića 3, selo Gornji Matejevac – Bogova 4 – Vinogradarska 49 – Kralja Aleksandra 16 – Dragiše Cvetkovića 7 – Obilićeva 41, Negotinska – prilaz 27, selo Čokot – Moravska 34, selo Mramor – Episkopska, Sestre Baković 3, selo Popovac – 29. Nobembar 31, Ratka Vukićevića 5A, Zetska 23B, 7. Jula 35/2, Hajduk Veljkova 42, Nade Tomić 1, Radnih brigada 6, naselje Medoševac – Dimitrija Tucovića 6, selo Lalinac – Novoselska 14 – Moravska 95, naselje Donja Vrežina – Moše Pijade 7, Knez Selo – Mitrović Todor, i na još nekim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com