Ekonomija

Popločavanje parka kod Gradske kuće pri kraju

Popločavanje parka preko puta Gradske kuće u Nišu privodi se kraju, saznajemo od  pomoćnika gradonačelnika Niša Miloša Miloševića koji dodaje da su u toku radovi na popločavanju dela parka uz ulicu 7. juli. Dodaje i da će radovi na centralnom gradskom trgu početi za desetak dana.

“Paralelno sa tim izvode za radovi za postavljanje rasvete, a ovih dana očekujemo i početak radova na navodnjavanje samog parka. Radovi teku paralelno, jako su složeni, ali je angažovano i puno ljudi koji se svakodnevno nalaze u parku. Priključuju se i radnici JKP “Mediana” koji pripremaju zelenilo za zimu”, kaže Milošević.

Prema njegovim rečima na proleće će početi sadnja trave, a ove jeseni će biti posađeno 60 stabala na Trgu i u parku.

“Radovu na Trgu kralja Milana počeće za desetak dana”,  kaže Milošević. “Granit je stigao i počinjemo sa popločavanjem površine pored Gradske kuće i banke koja se nalazi tik uz Gardsku kuću. Radovi se izvode predviđenom dinamikom, a svi radovi će  biti završeni do kraja sledeće godine”.

Ulica 7. juli od Gradske kuće do Strahinjića Bana biće popločana i pretvorena u pešačku zonu. Saobraćaj će biti dozvoljen samo onim vozilima koja idu u Gradsku kuću ili Hotel “Park”, što će uslovoti i izmenu režima saobraćaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com