DruštvoSvrljig

Pomozimo Milanu da pobedi opaku bolest

Milan Nikolić je rođen 03.02.1979. godine u Svrljigu. U januaru 2020. godine otkriven mu je maligni tumor na mozgu. Posle prve operacije koja je odrađena u Kliničkom centru u Nišu usledile su hemioterapije u kombinaciji sa zračnom terapijom.

Nakon trideset zračnih terapija kontrolni magnet je pokazao pogoršanje bolesti nakon čega je Milan operisan po drugi put. Postoperativni tok se zakomplikovao tako da je odrađena ponovna revizija radi zaustavljanja likvorenja, a kako ni to nije dalo rezultata odrađena je i lumbalna drenaža. Milan je tada proveo dva meseca u bolnici na odeljenju neurohirurgije KC Niš.

Nakon druge operacije ustanovljena mu je levostrana spastična srednje teška hemipareza tako da nije u mogućnosti da se samostalno kreće. Milan je nastavio sa hemioterapijama ali kontrolni magnet u januaru 2021. godine pokazuje progresiju bolesti.

Obzirom da nijedna terapija nije dala očekivan rezultat, Milan je morao da potraži pomoć u inostranstvu. Na pregledu mu je određena hemioterapija u kombinaciji sa biološkom terapijom. Uz pomoć porodice uspeo je da primi šest ciklusa biološke terapije koja je dala željene rezultate jer je došlo do stabilizacije bolesti. Kako je reč o biološkoj terapiji koja je izuzetno skupa, potrebna je pomoć svih nas kako bi nastavio da je prima.

Milanu su sredstva potrebna za lečenje, biološke terapije, specijalističke i kontrolne preglede, dijagnostiku kao i za putne troškove i smeštaj.

Porodica se obraća svim humanim ljudima da pomognu koliko je ko u mogućnosti ovom mladom čoveku da pobedi opaku bolest.

Pomozimo Milanu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1061 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1061 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001131211-58

Uplatom na devizni račun: 160600000113391885
IBAN: RS35160600000113391885
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod
Milan Nikolić – NBS IPS QR kod

Milan Nikolić - NBS IPS QR kod
*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com