Društvo

Poklon satovi za najistaknutije predstavnike hitnih službi

Osam najuspešnijih predstavnika PU Niš, Žandarmerije, Vatrogasno-spasilačke brigade i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dobili su od Grada Niša na poklon ručne satove zbog, kako je rekao gradonačelnik Darko Bulatović, pokazane stručnosti, brzine i uspeha tokom rešavanja zadataka tokom ove godine. 

Grad Niš tradicionalno nagrađuje pripadnike službi koji urgentno obavljaju poslove koji su od suštinskog značaja za bezbednost i normalno funkcionisanje grada, rekao Bulatović i poručio da su institucije u kojima rade dobitnici važan deo sistema našeg grada.

“Bolja bezbednost građana i pružanje pravovremene i adekvatne zdravstvene zaštite naš je zajednički zadatak“, poručio je gradonačelnik Niša.

Grad, u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima pokušava da omogući podizanje nivoa rada hitnim službama, a dosadašnja saradnja će biti nastavljena i proširena, rečeno je na svečanosti u Gradskoj kući.

„Istaknutim radom, nagrađeni službenici podigli su ugled policiji“, rekao je načelnik Policijske uprave Ninoslav Mitić.

Nagrađeni su Katarina Rašić, radnik Odeljenja za Upravne poslove, Radojica Ranđelović, šef Odseka granične policije, Boban Stanković, zamenik vođe saobraćajnog sektora Odeljenja saobraćajne policije, Marjan Radosavljević, komandir Vatrogasno-spasilačkog odeljenja, Ljubinka Mitrović i Bojan Vasić, oficiri Žandarmerije, kao i Dragan Živković i Dejan Filipović iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com