Društvo

Pojačana kontrola vanpijačne prodaje i nepropisnog parkiranja

Komunalna inspekcija Gradske optštine Crveni Krst u saradnji sa Komunalnom policijom Grada Niša narednih dana sprovodiće intenzivnu kontrolu vanpijačne prodaje i nepropisnog parkiranja na zelenim površinama.

U komunalnoj inspekciji pojašnjavaju da će se pojačana kontrola vanpijačne prodaje uglavnom obavljati u toku noći ispred pijace „Tvrđava“ u ul. Đuke Dinić i okolnim ulicama.

„Po izveštaju JKP „Tržnica“ Niš vanpijačna kvantaška prodaja ispred pijace „Tvrđava“ uzela je maha i predstavlja ne samo komunalni već i problem sive ekonomije“, navode inspektori.

Očekuje se i učešće Saobraćajne policije i drugih inspekcija kako bi se ovoj štetnoj pojavi stalo na put, napominju.

Oni apeluju se na prodavce i kupce da trgovinu poljoprivrednim proizvodima na veliko obavljaju na Kvantaškoj pijaci na Medijani koja je predviđena za te namene.

Pored navedene aktivnosti Komunalna inspekcija nastavlja i akciju uklanjanja vozila sa javne zelene površine ispred aerodroma „Konstantin veliki“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button