Društvo

Pojačana kontrola vanpijačne prodaje i nepropisnog parkiranja

Komunalna inspekcija Gradske optštine Crveni Krst u saradnji sa Komunalnom policijom Grada Niša narednih dana sprovodiće intenzivnu kontrolu vanpijačne prodaje i nepropisnog parkiranja na zelenim površinama.

U komunalnoj inspekciji pojašnjavaju da će se pojačana kontrola vanpijačne prodaje uglavnom obavljati u toku noći ispred pijace “Tvrđava” u ul. Đuke Dinić i okolnim ulicama.

“Po izveštaju JKP “Tržnica” Niš vanpijačna kvantaška prodaja ispred pijace “Tvrđava” uzela je maha i predstavlja ne samo komunalni već i problem sive ekonomije”, navode inspektori.

Očekuje se i učešće Saobraćajne policije i drugih inspekcija kako bi se ovoj štetnoj pojavi stalo na put, napominju.

Oni apeluju se na prodavce i kupce da trgovinu poljoprivrednim proizvodima na veliko obavljaju na Kvantaškoj pijaci na Medijani koja je predviđena za te namene.

Pored navedene aktivnosti Komunalna inspekcija nastavlja i akciju uklanjanja vozila sa javne zelene površine ispred aerodroma “Konstantin veliki”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com