Politika

Podrška Vučiću i njegovom sinu i od predsednika Skupštine grada Niša

Predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić osudio je napad na sina predsednika Srbije, Danila Vučića, zbog toga što je  otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo.

 

“Najstrašniji i sramotni napadi na Danila Vučića sina predsednika RS Aleksandra Vučića se nastavljaju!
Satanizacija porodice Vučić u tajkunskim medijima traje i sve je žešća pa čak i sada kada su za nama najradosniji praznici našeg naroda udaraju po bratu Andreju, ocu, majci, deci?!
Gde će vam duša hejteri, bagro ?! Nemate nista ljudskog u sebi kada imate toliko niskih strasti da i po deci udarate!!!
Ne mogu ništa predsedniku pa hajde prljavim kampanjama da udaraju po detetu i to medijskim linčovanjem!
I to ne jednom, nego godinama unazad, kriv je Danilo samo zato sto je sin Aleksandra?
A biće da vam je kriv, jer je za razliku od vas koji bi da ga linčujete, rodoljub, vernik, uzorno dete, dete koje voli svog oca, svoju Srbiju i svoju veru!
Danilo, glavu gore, ti imaš oca koji je uzor poštenja a imaš i nas koji smo sa vama zauvek!!!
Život je borba, bori se i uspećemo!” – napisao je dr Džunić na svojoj fb strani.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa sinom Danilom na svom Instagramu i odgovorio na napade zbog toga što je njegov prvenac otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo.

– Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar pre dva dana. Odmah posle toga krenuli su najodvratniji napadi ne samo na mene, već i na moje dete zato što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo. Lagali su podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak na oba mesta bila je samo Danilova želja i ništa više. Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija! – napisao je Vučić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com