Promo

Podmladite svoju kožu DR VAIS tretmanima!

Današnji tempo i stil zivota, stres, nepravilna ishrana, pušenje, aerozagađenje, prekomerno izlaganje suncu, ostavljaju tragove na kozi u vidu površinskih i dubokih bora, neujednačene pigmentacije, oslabljenog tonusa.  Koža poprima opušten i umoran izgled, kažu u Dr Vais.

Sa godinama i pod uticajem navedenih faktora neumitno dolazi do postepene redukcije kolagena i hijaluronske kiseline u koži te ona  gubi na debljini i elastičnosti.

Estetik centar DR VAIS nudi mogućnost primene najsavremenijih  medicinskih procedura podmladjivanja kože lica kao jedan vid usporavanja procesa starenja koze.

Jedan od tih tretmana  je mezoterapija lica koja je već 50 godina poznata širom sveta kao kolagen indukcioni tretman .  Tretman kojim se naš centar može pohvaliti  jeste tretman frakcionisam radiotalasima u kombinaciji sa mezoterapijom.

Uslov za navedene  tretmane  je da koža lica bude perfektno čista. To se postiže  dobrim higijensko- stimulativnim  tretmanom, koji će biti savetovan od strane lekara nakon dubinskog pregleda kože lica skenerskop aparatom  i određivanja njenog stanja.

Mezoterapiju lica  DR VAIS centrima  obaljaju iskljucivo lekari , dermapen aparatom.  Podesivost brzine i dubine prodiranja, omogućava snopu iglica na glavi ovog aparata, detaljno tretiranje svih regija lica. Neverovatnih 50000 mikrouboda, pokreću čitav niz prirodnih procesa zaceljenja, koji dovode do produkcije kolagenih vlakana  i formiranja novih krvnih sudova.

Prilikom svakog uboda  stvaraju se  mezopore, koje predstavljaju direktan prolaz za aktivne supstance iz mezoterapijskog koktela (vitamini, aminokiseline, minerali, koenzimi , nukleinske  kiseline, oligopetidi i  hijaluronska kiselina )  u srednji sloj kože, odnosno dermis. Bolja prokrvljenost znači više hrane i više kiseonika za kožu.  Nakon prvog tretmana, koža je  zategnutija, blistavija, a lice sveže  i jedro .

Tretman se moze raditi kod svih tipova kože.  Polje primene je  jako široko, a izuzetne rezultate mezoterapija daje u tretiranju  hiperpigmentacija, ožiljaka od akni i pušačke kože.

Moze se  raditi izolovano ili u kombinaciji sa nekom drugom nehiruškom anti- age procedurom.

Preporučuje se serija od tri do pet  tretmana  jednom mesečno, zatim  sledi  održavanje od četiri tretmana godišnje.

Ifrax, lider na estetsko medicinskom tržištu.   Kao najnoviji i najnapredniji aparat  na našim prostorima u rukama  lekara DR VAIS centra omogućava  jako visok učinak za kratak vremenski rok.

Sam aparat predstavlja kombinaciju dermastampa i radiotalasa.  Pri tretmanu dermastampom mikroiglice ulaze pod pravim uglom, povredjuju kolagen pri strogo kontrolisanim uslovima i izlaze iz kože bez oštećenja epidermisa. Dolazi do regeneracije i do nove sinteze kolagena i elastina.

Radiotalasna energija ( bipolarna, neablativna)  se  mikroiglicama  direktno aplikuje u dermis, na mestu najmanje površine a to su vrhovi iglica. Prilikom prolaska kroz epidermis nema oštećenja površnog sloja kože  i dolazi  do zagrevanja kolagena i ubrzavanja lokalnog metabolizma.

Sam tretman pruža mogućnost individualnog prilagodjavanja svakom pacijentu i na taj način obezbedjuje maksimalnu učinkovitost. U zavisnosti od regije koju tretitamo, omogućeno  je digitalno menjanje  dubine  prodiranja iglica u tkivo i automatska penetracija.

Polje  indikacija je veliko. Mogu se tretirati  površinske i duboke bore, proširane pore , ožiljci od akni, fotooštećenja , strije, koža se može izbeljivati i zatezati.

Prednost Ifraxa je direktna aplikacija  radiotalasa  u dermis, praktično bez opasnosti od opekotina i hiperpigmentacija, očuvanje epidermisa omogućava kombinaciju ovog tretmana sa drugim neinvazivnim  i nehirurškim procedurama, homogene i ponovljene  tretmane.

Savetuje se jedan tretman na tri do šest  nedelja, u seriji od pet  tretmana.

Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon završetka , zbog intezivne emisije faktora rasta i kontrakcije kolagena, a dugotrajno remodelovanje i sinteza elastina i kolagena se dešavaju  kroz mesec  dana.

Ovakav tretman je moguć u svega nekliko evropskih estetsko medicinskih  centara,  DR VAIS je jedan  od njih.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.5916138801895!2d21.91851221541142!3d43.32280778175004!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0c1c901113b%3A0x4a461115a7cab1!2sDr%20VAIS%20Nis!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1580911948257!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com