Društvo

Počinje sređivanje trotoara kod Doma zdravlja

Prošlo je više od dve nedelje kako su počeli radovi na sređivanju trotoara u ulici Vojvode Tankosića, kod Doma zdravlja. Kako je Niškim Vestima rekao radnik koga smo zatekli za mašinom, čeka se dolazak potrebnog materijala i ranije iskopane rupe na trotoaru će danas konačno biti zakrpljene.

Trotoar u ulici Vojvode Tankosića već duži vremenski period pravi probleme prolaznicima, jer korenje drvoreda podiže asfalt. Pre oko dve nedelje asfalt sa najproblematičnijih mesta u ovoj ulici je skinut, nasut je šljunkom, a u ulici se moglo videti i nešto od potrebne mehanizacije.

Međutim, do danas se više od toga nije uradilo, iako se radi o vrlo prometnoj ulici u kojoj se nalazi i Dom zdravlja.

Kako nam je rekao radnik, koga smo zatekli za mašinom, mehanizacija je bila zauzeta radovima u Leskovcu i Velikoj Plani, a danas bi trebalo da se zakrpe i ove rupe, čeka se dovoz potrebnog materijala.

Da ne bismo slavili rođendan i ovim rupama, kao što se to nedavno desilo u niškoj ulici 27. marta, dobro bi bilo da ovaj posao uskoro bude završen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com