DruštvoServisne

Počinje naplata parkiranja oko Sportskog centra “Čair”

Prostor oko SC „Čair“ rešenjem nadležnog sekretarijata regulisan je kao opšte parkiralište na kojem se obavlja naplata usluge parkiranja kao u režimu određenom za zelenu zonu (II zona).

U toku današnjeg dana biće kompletno postavljena signalizacija, te će kontrola naplate parkiranja krenuti od srede, 10. februara 2021. godine.

Plaćanje parkiranja moguće je izvršiti slanjem SMS poruke na broj 9182 ili kupovinom štampane parking karte na kiosku ili šalteru Кorisničkog servisa, saopštilo je JKP “Parking servis”.

Foto: M.M.

Naplata se obavlja  radnim danima od 07 do 21 i subotom od 07 do 14 časova.

Sistem naplate putem SMS poruka sprovodi se po započetom satu po ceni od 37 dinara, a vremensko ograničenje parkiranja je 180 minuta. Moguća je i kupovina višesatne parking karte slanjem SMS-a na broj 9185, a koja važi do isteka naplate u danu kada je uplaćena.

Takođe, u ponudi je i mesečna pretplatna karta u iznosu od 2827,00 dinara koja je bez vremenskog ograničenja i važi za celu zelenu zonu.

Stanarski sektor 8, koji je bio preopterećen, proširen je ovim putem, te će stanari ovog stanarskog sektora moći kupovinom povlašćene karte da koriste i ovaj prostor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ovo je najveca moguca glupost. Sad ako hocu na bazen moram sa izlazim i da pomerim auto da mi pauk ne bi odneo. Leti ce da bude veselo. Dragana je vec pocela da gubi konce a ni godinu nema kao mandatar. Sramota sramota sramota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com